FE-logo
Viitat         
Forum
Kuvia
Docs
FAQ
Linkkejä
Press
Yhteys
Kilpailut
Sisäiset
RSS
Laituri
Wiki

Svenska


[uudemmat] [vanhemmat]

HTPS-viikonloppuna oma FE-ratakilpailu,stay tuned!

Petri 2009-06-11 01:06:05

HTPS:n kilpailupäälliköltä saatiin varmistus luokkajaon tiukkuudesta ja sen takia on pakko ryhtyä erikoisjärjestelyihin kyseisen viikonlopun (13.-14.6) kohdalla. H-vene.netin ylläpitäjä ja FE-sprintin lautakunta-veteraani Erkka Halme on jo alustavasti lupautunut toimimaan taas lautakuntana ja tarkoitus on järjestää FE-sprintin tapainen, mutta hieman pidempi, ratakilpailu Miessaarenselällä sunnuntaina 14. kesäkuuta kello 11:00 lähtien.

Kilpailu on avoin FE83:ille, X-79:eille ja H-veneille. Muille tarpeen mukaan. Tässä kohtaa kaivataan nyt kaikkien osallistujien panosta, ilmoittautukaa foorumissa. Lue myös varsinainen kilpailukutsu ja -käsky.

Uutinen päivitetty päätöksellä 5.6 13:50 EEST

Ranking #3: Hangö Regattan!

harald 2009-06-17 09:06:21

Hangon regatta, eli FE-ranking #3 on lähestymässä. Ilmoittautuminen on jo auennut, ja FEneilijöiden jutustelua vuoden regatasta on perinteisesti käynnissä foorumissa. Ilmoittautuneiden listasta voi seurata FEne-fleetin tulemisia. Viimeinen ilmoittautumispäivä on kilpailukutsun (PDF, 16kt) mukaan 28. kesäkuuta, jonka jälkeen hyväksytään jälki-ilmoittautumisia vain mikäli riittävä määrä FEneitä on siinä vaiheessa ilmoittautunut. HTPS:än tapaan hangossa ei olla viime tingassa tuplattu venemäärävaatimuksia.


Väsynyt hankoilija
© Arto Mattila 2008

Daniela voittoon Hangossa!

harald 2009-07-04 06:07:02

Hangossa odotettiin tänään perinteisesti tuulen nousemista, lautakunta-aluksen metsästämisen merkeissä. Kun tuuli oli kääntynyt 270° ja virinnyt hiukan oli lähdön aika. Viimeiseen päivään lähdettiin kahden kärkiveneen ja kolmen perässäpitäjän ollessa tasapisteissä, Danielan johtaessa ennen Katariinaa. Tuuli nousi sen verran että veneet kulkivat normikryssinopeutta, ja toisella ylämerkillä kolme kärkivenettä kiersivät kädenmitan sisällä toisistaan. Tilanne toistui viimeisellä alamerkillä, jolloin kärkiveneet olivat vielä muutamien veneenmitan sisällä. Maalisuorasta muodostui tällä tuulella sivuvastainen, ja kun Katariina peitteli Annelia vei Daniela viimeisen kisan, ja myös koko regatan ja rankingkilpailun voiton. Onnittelut Danielalle, talven työt ja hankinnat eivät ole menneet hukkaan!

Kauden kaksi viimeistä rankingia

harald 2009-08-03 02:08:59

Kesälomat ovat suurimmalta osin jo takana, ja kauden kaksi viimeistä rankingkilpailua lähestyvät. Ensimmäisenä tulee lauantaina 29-30 elokuuta vastaan Luokkamestaruuskilpailu EspooGP, josta jotain keskustelua jo käydään. Seuraavana viikonloppuna on FE-regatta, johon H-vene.net jäsenistö on lämpimästi tervetullut tänä vuonna. FE-regatan päätteeksi grillausta ja jälkipurjehdusta Gåsgrundetissa.


Olga johtaa Charlottaa EspooGP:ssä 2008
[vanhemmat]
Changed , harald
[Sivun alkuun Aloitussivulle Forum Ylös yksi pykälä]