Kohteesta FEWiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Finn Express Sprint 2 2009 Kilpailukutsu


Finn Express Sprint 2 2009 sunnuntaina 14. kesäkuuta 2009 noin kello 11 lähtien on Finn Express purjehtijat ry. järjestämä ratakilpailu Finn Express 83, X-79 ja H-vene luokille. Kilpailu purjehditaan FE83, X-79 ja H-vene luokkasäännöillä, eli ensimmäisenä viivan ylittänyt vene on lähdön voittaja. Kilpailu perustettiin pikapikana force majeure tapauksen johdosta (HTPS 10 veneen vaatimus luokalle 2009).

Kilpailu purjehditaan Espoossa, Helsingin rajalla Miessaaren selän itäosassa, katso purjehdusohjeesta tarkemmin.

Kilpailu

Kilpailuformaatti on erittäin lyhyet, yhden kierroksen ratapurjehdukset järjestettynä niin että yhden kierroksen aikana saa suorittaa kokonaisen ratakilpailun kaikki manööverit. Tarkoitus on maksimoida lähtöjen määrää. Kilpailun on tarkoitus päättyä noin kello kolmen aikoihin. Päivän päätteeksi lasketaan osakilpailujen tulokset yhteen ja julistetaan kilpailun voittaja.

Jotta kilpailu järjestetään pitää luokkaan vähintään kolme venettä olla ilmoittautuneena viimeistään lauantaina 13. kesäkuuta kello 21:00 mennessä.

Luokkaliiton edustaja voi vaatia GPS-loggerin vastaanottamista ja pitämistä päällä veneessä kilpailun aikana. Luokkaliiton edustaja voi pyytää GPS-navigaattorien jäljet koulutuskäyttöön kilpailujen jälkeen. On erittäin suositeltavaa että GPS-navigaattorit ovat päällä kilpailujen aikana.

Muista että tämä kutsu, ja purjehdusohje ovat osa sääntöjä! Kyllä, tulosta purjehdusohjeet, ja ota mukaan!

Varatkaa hiukan käteistä mukaan osallistumismaksua varten. Tätä kirjoitettaessa osallistumismaksu on vielä avoin, mutta lienee 20 euron luokkaa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset forumiin.

Muutokset ohjeisiin ja muut tiedotukset: forumissa.