FE-logo
Viitat         
Forum
Kuvia
Docs
FAQ
Linkkejä
Press
Yhteys
Kilpailut
Sisäiset
RSS
Laituri
Wiki

Svenska


Kolmetoista venettä FE-regatassa!

18 Sep 17:07
Lauantaina 17. syyskuuta purjehdittiin Finn Express Regatta 2005 Kruunuvuoren selällä Helsingissä. Tuuli oli suunnaltaan vaihtelevaa ja voimakkuudeltaan noin 6 m/s. FEneilijöitä hemmotteli syksyisen kolea ja kirkas sää. Paikalle saapui kolmetoista venettä pääosin Uudeltamaalta.

Kilpailu oli kovaa ja reilua starttipaukusta alkaen ja taistelu sijoituksista oli kiihkeää aina maaliviivalle asti. Vanha kettu ei ollut tälläkään kertaa yllätettävissä, vaikka uudet ja vanhat haastajat himoitsivat syksyn viimeisen FE-rankingin voittoa. Voittoon kipparoi Harald Hannelius Charlotta-veneellään. Toiseksi sijoittui Hennuli kipparinaan Pasi Oikkonen ja pronssille menestyksekkään paluun kilparadoille tehnyt Entertainment kipparinaan Antti Laine. Kilpailu oli tasaista ja sijoitukset ratkesivat pääosin merkinkiertotilanteissa.

Perinteisten pokaalien lisäksi palkinnoista vastasi Volvo Ocean Race organisaatio hienoilla palkinnoilla. Vuoden FEneilijä kiertopalkinto, tunnustuspalkinto FEneilyä erityisesti edistäneelle jäsenelle jaettiin ensimmäisen kerran. Tänä vuonna palkinto luovutettiin lähes sanattomalle Harald Hanneliukselle.

FEneilijät nauttivat kilpailun jälkeen HTPS:n suuresta vieraanvaraisuudesta lämmittävän lohikeiton ja saunan muodossa. Illalla ohjelma jatkui veneitten tarkastelulla, joka vei kaikkein kiinnostuneimmilta aina pikkutunneille asti. 

Suuret kiitokset HTPS:lle ja erityisesti Aatos Kiiverille! Kiitokset myös kaikille osallistujille sekä tapahtuman kuvanneelle Juhana Pohjanpalolle. Kilpaileminen yksityyppiveneellä isossa fleetissä on purjehdusta parhaimmillaan!

Tulokset
Kuvia (lisää tulossa, ja video)

Changed 03/26/20, harald
[Sivun alkuun Aloitussivulle Forum Ylös yksi pykälä]