FE-logo
Viitat         
Forum
Kuvia
Docs
FAQ
Linkkejä
Press
Yhteys
Kilpailut
Sisäiset
RSS
Laituri
Wiki

Svenska


FE-Purjehtijat

Yhdistyksen dokumentit

Mikä FE83.org on?

Finn Express Purjehtijat ry on yhdistys jonka tarkoituksena on koota mahdollisimman monta Finn Express omistajaa ja muuten vain Finn Expressistä kiinnostuneita vaihtamaan kokemuksia ja mielipiteitä Finn Express veneistä. Yhdistyksen säännöt

H-veneen kryssivauhti on kuulemma parantunut solmun verran vuosien saatossa, pääosin johtuen tiiviistä kehitystyöstä ja kovasta keskinäisestä kilpailusta. Samantapaista kehitystä on havaittu Albin Express luokassa. Tarkoituksena on saada jotain samantapaista aikaan kerhon keskuudessa. Voidaan myös ajatella FE-mestaruutta kunhan saadaan tarvittavat hyväksynnät ja riittävän monta venettä viivalle. Mikään ei kuulemma kehitä purjehdustaitoja kuin yksityyppiluokka...

Vaikka edellisessä puhutaan kilpailemisesta niin kerhossa käsitellään asumista, koneita, sisustusta ja muuta yleistä FEstä.

Jäsenille voimme tarjota s-posti listoja (majordomo), tilaa oman veneen esittelyyn, s-posti osoitteita tyyliin joku@fe83.org, venekunnalle web-kalenteri esim kilpailukalenteriksi, oman albumin galleryyn, jne.

Organisaatio

Yhdistyksen toimintaa johtaa jäsenien valitsema hallitus. Yhdistyksessä toimii myös hallituksen asettama Sääntötoimikunta sekä Vaalitoimikunta.

Tervetuloa!


Harald, s/y Charlotta, 16.4 2004

Changed 03/26/20, harald
[Sivun alkuun Aloitussivulle Forum Ylös yksi pykälä]