Kohteesta FEWiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Finn Express Sprint 2010 Kilpailukutsu


Finn Express Sprint lauantaina 29.5 2009 kello 15 lähtien on Finn Express purjehtijat ry. järjestämä rankingkilpailu Finn Express 83 veneille. Kilpailu purjehditaan FE83 luokkasäännöillä, eli ensimmäisenä viivan ylittänyt vene on lähdön voittaja.

Kilpailu purjehditaan Espoossa, Helsingin rajalla Miessaaren selän itäosassa, katso purjehdusohjeesta tarkemmin.

Kilpailu

Kilpailuformaatti on erittäin lyhyet, yhden kierroksen ratapurjehdukset järjestettynä niin että yhden kierroksen aikana saa suorittaa kokonaisen ratakilpailun kaikki manööverit. Tarkoitus on maksimoida lähtöjen määrää. Kilpailun on tarkoitus päättyä noin kello kuuden aikoihin. Päivän päätteeksi lasketaan osakilpailujen tulokset yhteen ja julistetaan kilpailun voittaja.

Jotta kilpailu järjestetään pitää vähintään neljä venettä olla ilmoittautuneena viimeistään torstaina 27. toukokuuta kello 21:00 mennessä.

Luokkaliiton edustaja voi vaatia GPS-loggerin vastaanottamista ja pitämistä päällä veneessä kilpailun aikana. Luokkaliiton edustaja voi pyytää GPS-navigaattorien jäljet koulutuskäyttöön kilpailujen jälkeen. On erittäin suositeltavaa että GPS-navigaattorit ovat päällä kilpailujen aikana.

Muista että tämä kutsu, ja purjehdusohje ovat osa sääntöjä! Kyllä, tulosta purjehdusohjeet, ja ota mukaan!

Varatkaa hiukan käteistä mukaan osallistumismaksua varten. Tätä kirjoitettaessa osallistumismaksu on vielä avoin, mutta lienee 10 euron luokkaa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset Forumissa.

Muutokset ohjeisiin ja muut tiedotukset: Forumissa.