Kohteesta FEWiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

FINN EXPRESS PURJEHTIJAT RY

TOIMINTASUUNNITELMAPOHJA VUODELLE 2020

Pohjaksi vuosikokoukselle 14.05.2020. Vain kilpailuosio käsitellään.

Jäsenasiat

Finn Express purjehtijat ry:llä on oma jäsenrekisteri, jota ylläpidetään jäsenten antamien tietojen perusteella. Jokainen jäsen on velvollinen varmistamaan, että jäsenrekisterissä olevat tiedot ovat ajan tasalla. Uusien jäsenten mukaan saamiseksi yritetään saada näkyvyyttä erilaisissa foorumeissa. Ensi vuoden talousarviossa varaudutaan tuleviin maksuihin jäsenmaksuin.


Kokoukset

Seuraava sääntömääräinen kevätkokous pidetään yhdistyksen sääntöjen mukaan tammi-toukokuussa.

Loka-marraskuussa järjestetään yhdistyksen pikkujoulujen yhteydessä sääntömääräinen syyskokous.

Kokouskutsut lähetetään yhdistyksen foorumissa.

Yhdistystoiminta

Covid19 viruksesta johtuen emme järjestä tai suunnittele koulutustoimintaa ennen 1. elokuuta. Mahdollisista koulutuksista ilmoitamme loppukesästä. Toimintaa varten hallitus nimeää koulutustoimikunnan puheenjohtajan.

Yhdistyksen jäsenistölle järjestetään purjeiden yhteishankinta ”kimppatilaus”. Tarkoitusta varten hallitus nimeää kimppatilaustoimikunnan puheenjohtajan.

Yhdistystoiminta painottuu perinteisesti pitkälti kilpailutoimintaan. Matkapurjehtijoita toivotaan aktivoituvan yhdistystoimintaan ja kehittämään toimintaa matkapurjehtijoiden tarpeisiin. Yhdistys järjestää jäsenilleen ja toiminnasta kiinnostuneille syksyllä kokoontumispurjehduksen kaikille Finn Express-veneille jossa kohde on pääkaupungin edustalla. Tapahtumaa varten hallitus nimeää matkapurjehdustoimikunnan puheenjohtajan.

Jäseniä kannustetaan seuraamaan ja osallistumaan aktiivisesti yhdistyksen forumin keskusteluihin.

Hallitus perustaa vaalitoimikunnan.

Hallitus nimeää sääntötyöryhmän puheenjohtajan joka on samalla yhdistyksen kilpailuvastaava.

Kilpailutoiminta

Vuonna 2020 Covid19 viruksesta johtuen emme järjestä luokkamestaruuskilpailuja. Emme laske rankingpisteitä kilpailuista jotka loppuvat ennen 1. elokuuta 2020. 1. elokuun jälkeiset kilpailut voidaan laskea rankinglaskentaan mukaan jos se on hallituksen mielestä tarkoituksenmukaista, päätös tästä julkaistaan ennen 1. elokuuta meidän foorumissa.

Varsinaista rankinglistaa ei ole kaudella 2020.

Kilpailutulokset tulee ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen tulokset@fe83.org välittömästi kilpailun jälkeen. Viimeinen lokakuuta jälkeen ilmoitettuja tuloksia ei huomioida rankinglaskennassa.

Kilpailuissa noudatetaan Finn Express 83 luokkasääntöjä, ja FinRating-merkityissä kilpailuissa FinRating-sääntöä. Sääntöä ei taida olla vielä julkaistu, emmekä tiedä lopullisia tasoituskertoimia. Seuraamme tilannetta ja uskomme että tasoituskilpailuja järjestetään ainakin jossain muodossa vuonna 2020.

Sisäisen ranking-voittajan kiertopalkinto luovutetaan parhaalle venekunnalle vuosittain syyskokouksessa.

Ranking- ja muista kilpailuista tiedotetaan yhdistyksen foorumissa.

Yhteydet järjestöihin

Finn Express Purjehtijat kuuluu seuraaviin yhdistyksiin:

Suomen purjehdus ja veneily ry.