Kohteesta FEWiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Finn Express Sprint 2013 Kilpailukutsu


Finn Express Sprint maanantaina 17.6 2013 kello 18 lähtien on Finn Express purjehtijat ry. järjestämä rankingkilpailu Finn Express 83 veneille. Kilpailu purjehditaan FE83 luokkasäännöillä, eli ensimmäisenä viivan ylittänyt vene on lähdön voittaja.

Kilpailu purjehditaan Espoossa, Helsingin rajalla Miessaaren selän itäosassa, katso purjehdusohjeesta tarkemmin.

Kilpailu

Kilpailuformaatti on erittäin lyhyet, yhden kierroksen ratapurjehdukset järjestettynä niin että yhden kierroksen aikana saa suorittaa kokonaisen ratakilpailun kaikki manööverit. Tarkoitus on maksimoida lähtöjen määrää. Kilpailun on tarkoitus päättyä viimeistään noin kello puoli yhdeksän. Päivän päätteeksi lasketaan osakilpailujen tulokset yhteen ja julistetaan kilpailun voittaja foorumissa.

Jotta kilpailu järjestetään pitää vähintään neljä venettä olla ilmoittautuneena viimeistään sunnuntaina 16. kesäkuuta kello 21:00 mennessä. Osallistumismaksu on 10 €.

Luokkaliiton edustaja voi vaatia GPS-loggerin vastaanottamista ja pitämistä päällä veneessä kilpailun aikana. Luokkaliiton edustaja voi pyytää GPS-navigaattorien jäljet koulutuskäyttöön kilpailujen jälkeen. On erittäin suositeltavaa että GPS-navigaattorit ovat päällä kilpailujen aikana.

Muista että tämä kutsu, ja purjehdusohje ovat osa sääntöjä! Kyllä, tulosta purjehdusohjeet, ja ota mukaan!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset Forumissa.

Muutokset ohjeisiin ja muut tiedotukset: Forumissa.