Kohteesta FEWiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Finn Express Sprint 2009 Kilpailukutsu


Finn Express Sprint 2007 lauantaina 23.5 2009 noin kello 11 lähtien on Finn Express purjehtijat ry. järjestämä rankingkilpailu Finn Express 83 veneille. Kilpailu purjehditaan FE83 luokkasäännöillä, eli ensimmäisenä viivan ylittänyt vene on lähdön voittaja.

Kilpailu purjehditaan Espoossa, Helsingin rajalla Miessaaren selän itäosassa, katso purjehdusohjeesta tarkemmin.

Kilpailu

Kilpailuformaatti on erittäin lyhyet, yhden kierroksen ratapurjehdukset järjestettynä niin että yhden kierroksen aikana saa suorittaa kokonaisen ratakilpailun kaikki manööverit. Tarkoitus on maksimoida lähtöjen määrää. Kilpailun on tarkoitus päättyä noin kello kolmen aikoihin. Päivän päätteeksi lasketaan osakilpailujen tulokset yhteen ja julistetaan kilpailun voittaja.

Jotta kilpailu järjestetään pitää vähintään neljä venettä olla ilmoittautuneena viimeistään torstaina 21. toukokuuta kello 21:00 mennessä.

Luokkaliiton edustaja voi vaatia GPS-loggerin vastaanottamista ja pitämistä päällä veneessä kilpailun aikana. Luokkaliiton edustaja voi pyytää GPS-navigaattorien jäljet koulutuskäyttöön kilpailujen jälkeen. On erittäin suositeltavaa että GPS-navigaattorit ovat päällä kilpailujen aikana.

Muista että tämä kutsu, ja purjehdusohje ovat osa sääntöjä! Kyllä, tulosta purjehdusohjeet, ja ota mukaan!

Varatkaa hiukan käteistä mukaan osallistumismaksua varten. Tätä kirjoitettaessa osallistumismaksu on vielä avoin, mutta lienee 10 euron luokkaa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset forumiin.

Muutokset ohjeisiin ja muut tiedotukset: forumissa.