Gastikoulun toinen vuosikurssi
Posted: Mon Feb 25, 2008 17:29 pm
Tervehdys
Hei kaikki viime kesän gastikoululaiset.
Tässä teille tärkeä viesti. Kevätaurinko (lue Vene messut) on herättänyt meidät kaikki talvihorroksesta odottamaan uutta purjehduskautta. On aika aloittaa ensi kesän suunnittelu ja miettiä tulevan kauden metkuja.
FE-purjehtijat jatkavat viime kaudella hyvin alkanutta gastikoulua teidän kanssanne. Teidän on aika ilmoittautua mukaan toiselle vuosikurssille. Ilmoittautuminen on tärkeää, koska sen perusteella teemme arviot kuinka monta oppilasta otamme uusia aloittelevia gasteja. Haluamme siis varmistaa, että tarjonta ja kysyntä kohtaavat ja että kaikilla on hyvät mahdollisuudet purjehtia.
Muista, että huhtikuun seminaarimme on valmisteltu myös gastikoululaisia ajatellen...
http://www.fe83.org/forum/viewtopic.php?t=1596
Ilmoittautua voit vastaamalla tähän viestiin ja/tai sähköpostitse petri@fe83.org
Ilmoittautumisianne odotellaan 16 maaliskuuta mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro lyhyesti millaisia odotuksia / ehdotuksia sinulla on tulevalle kaudelle.
Hei kaikki viime kesän gastikoululaiset.
Tässä teille tärkeä viesti. Kevätaurinko (lue Vene messut) on herättänyt meidät kaikki talvihorroksesta odottamaan uutta purjehduskautta. On aika aloittaa ensi kesän suunnittelu ja miettiä tulevan kauden metkuja.
FE-purjehtijat jatkavat viime kaudella hyvin alkanutta gastikoulua teidän kanssanne. Teidän on aika ilmoittautua mukaan toiselle vuosikurssille. Ilmoittautuminen on tärkeää, koska sen perusteella teemme arviot kuinka monta oppilasta otamme uusia aloittelevia gasteja. Haluamme siis varmistaa, että tarjonta ja kysyntä kohtaavat ja että kaikilla on hyvät mahdollisuudet purjehtia.
Muista, että huhtikuun seminaarimme on valmisteltu myös gastikoululaisia ajatellen...

Ilmoittautua voit vastaamalla tähän viestiin ja/tai sähköpostitse petri@fe83.org
Ilmoittautumisianne odotellaan 16 maaliskuuta mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro lyhyesti millaisia odotuksia / ehdotuksia sinulla on tulevalle kaudelle.