2015: Uusi starttiakku  

Projekteissa aina välillä sattuu ja tapahtuu.

Tällä kertaa onnistuin lukitsemaan itseni anopinlaatikkoon.

Normaalisti säilytystilan luukku avautuu reilusti yli pystysuoran kulman, eikä siten helposti kolahda itsestään takaisin kiinni. Nyt veneen päällä oli edelleen pressuteline, mikä rajoitti luukun liikettä ja lopulta tuossa tietysti kävi niin, että kansi kolahti kiinni kesken akun asennustöiden. Samalla kannen lukkosalpa tarttui koukkuunsa, jolloin luukkua ei enää saanut auki sisäpuolelta.

Hetken huhuilu ei tuottanut kontaktia muihin mahdollisiin rannalla venettään kunnostaviin, mutta onneksi oli puhelin taskussa ja sain soitettua muutaman korttelin päässä olevan kaverin paikalle päästämään akkuasentajan ulos laatikostaan.

Hyvä että kännyköissä on nykyään ledivalot, niin asennustyö pääsi jatkumaan lyhyen odottelun aikana.

From: Petri (Sun May 31 12:32:47 2015)
Eli oikeastaan vähän harmillisesti tuossa kävi niin ettet päässytkään tekemään uutta projektia "pelastusaukko istumalaatikon laatikoista" :)

Jos noin sattuisi uudestaan käymään niin mitenköhän olisi, tasajalkaa ponnistamalla kantta vastaan varmaan joku kohta lukitussysteemissä pettäisi (jos esim. kännykkä olisi jossain muualla).
From: Harald (Sun May 31 15:25:55 2015)
Eikä kun selin maaten ekoilla sorminivelillä lyöden kansi halki.

Kill Bill
From: Olli (Sun May 31 22:00:08 2015)
Kuinkahan monta akkuasentajaa on 80-luvulla muumioitunut anopinlaatikoihin ennen kuin Nokia keksi keinon päästä ulos?
From: MikkoH (mikkoh) (Sun May 31 22:26:48 2015)
Kieltämättä tuo oli hieman huvittava tilanne. Olettaisin, että luukun saisi aika helposti rikottua, jos tuolta pitäisi tulla ulos väkipakolla.


Forum link tag:
[url=https://www.fe83.org/gallery/view_photo.php?full=0&set_albumName=album615&id=IMG_1337][img]https://www.fe83.org/albums/album615/IMG_1337.thumb.jpg[/img][/url]
Powered by Gallery v1 RSS