Safeflame  

Keittolevyn pohjasta oli löystynyt tuo vasemmalla näkyvä laippa, johon poltin tulee. Tämän naurettavan surkean peltiosan välistä pääsi kaasut karkuun.

Piirilevy on muuten kiinni kytkimellä. Sen saa irti, kun ottaa ensin tuon johtoja hiertävän alumiinisen lämpösuojan pois, sitten löysää kytkimessä olevaa kahta vinossa olevaa ruuvia reilusti. Tämän jälkeen käännetään ulkopuolella olevaa kromattua bajonettirengasta. Mulla kytkin pätki, se on kallis, joten kokeilen CRC:tä...

Piirilevyllä olevaa 1 ohmin suojavastusta kannattaa epäillä, jos liesi ei lähde käyntiin. Muistaakseni se ei edes pumpannut, kun vastus paloi.

From: Olli (Mon Aug 24 12:41:24 2009)
Lisätään tähän käyttökokemuksena, että kytkimen CRC-huuhtelu auttoi. Aiemmin vehje tuppasi usein sammumaan, kun käänsi puoliteholle. Tämä oli ärsyttävää, koko ajan oli kuunneltava pumpun naksutusta, ja jos se lakkasi, piti kääntää äkkiä isolle teholle ennen kuin liekki sammuu. Muuten tuli pitkä tauko ruoanlaittoon, kun vehkeen piti antaa jäähtyä ennen uutta käynnistystä. Nyt on toiminut jo melkein 2 kesää putkeen.


Forum link tag:
[url=https://www.fe83.org/gallery/view_photo.php?full=0&set_albumName=album316&id=22052008_005][img]https://www.fe83.org/albums/album316/22052008_005.thumb.jpg[/img][/url]
Powered by Gallery v1 RSS