Karilleajoa... 
 
From: harald  Thu Oct 2 21:59:19 2008
Gåsgrundetin edusta on kivinen joo. Hienoa että pistit kuvat kuitenkin, ei tuossa häpeämistä ole. Hyvä navigoija on käynyt ainakin kerran kivillä.. :) Ja ehkä joku jopa oppii tuosta?

From: juhanil  Sat Oct 4 22:40:34 2008
Kiitos kommentista! Ajattelin, että ainakin 741:n kipparit näkevät kuinka alus käyttäytyy tyypillisessä karille ajossa (minun mielestä hämmästyttävänkin turvallisesti). Varmaan isosisko 83 lähes vastaavalla tavalla.


 

 
From: EH  Sun Oct 5 17:57:21 2008
Mun on kyllä vaikea uskoa ettei ns. keskipalkki olisi tullut muotista, Jos kirjoittaja sitä ylipäätään tarkoittaakaan. Lisäksi jos runko on leivottu puolikkaista, lienee normaalia tuonkaltaisissa ratkaisuissa laminoda pituusjäykkääjää sisältä hieman tukevammin. Se mitä kuvasta voisi arvuutella on, että onko takareuna jo aiemmin ollut murtunut, koska laminaattissa näkyy selvästi suurennetussakin kuvassa mutumakohdan likaisuus (vrt. esim. muut vaurioituneet kölitukit). Jokatapauksessa uskoisin veneen pohjastaan olevan jopa tukevampi kuin uutena, johtuen huomattavasti leveämmin laminoiduista tartunnoista kölitukeissa.

From: juhanil  Sat Oct 25 21:16:59 2008
Hei, Tietääkseni runko ei ole leivottu puolikkaista. Vaan kölille on leikattu uotusaukko. Pituusjäykkääjä toimii silloin myös kölin ripustus rakenteena. Tämä on mielestäni erinomainen innovaatio aikoinaan.


 

Powered by Gallery v1 RSS