Safeflame 
 
From: harald  Sat Jun 7 21:13:16 2008
aika samannäköinen kuin lämmitinkin oli (1600). Esittelenkö spriikeittimemme? Peltisäiliö jossa vanua, sekä vipu jossa kansi päässä. Se on siinä! :)

From: Olli  Sat Jun 7 21:53:20 2008
Niin, yksinkertainen on kaunista ja varmatoimista. Lisäksi sprii on nopea ja tehokas.

Wallaksen hyvä puoli on se, että se ei nokea kattiloita, ja ajatus siitä että pakokaasut johdetaan ulos eikä näkyvää liekkiä ole, on loistava. Homma kaatuu vaan täysin amatöörimäiseen toteutukseen.

Laitoin ton varaosiin melkein spriikeittimen hinnan, kun kuvittelin, että värkin olisi voinut saada täysin hajuttomaksi huolellisella kasauksella, valitettavasti olin väärässä. Toimii se nyt kuitenkin aika hyvin vähän aikaa...


 

 
From: Olli  Mon Aug 24 12:41:24 2009
Lisätään tähän käyttökokemuksena, että kytkimen CRC-huuhtelu auttoi. Aiemmin vehje tuppasi usein sammumaan, kun käänsi puoliteholle. Tämä oli ärsyttävää, koko ajan oli kuunneltava pumpun naksutusta, ja jos se lakkasi, piti kääntää äkkiä isolle teholle ennen kuin liekki sammuu. Muuten tuli pitkä tauko ruoanlaittoon, kun vehkeen piti antaa jäähtyä ennen uutta käynnistystä. Nyt on toiminut jo melkein 2 kesää putkeen.


 

 
From: Kalevi Härkönen (kalevih)  Mon Jun 9 22:25:04 2008
Rivien välistä voisi melkein tulkita, että Safeflamen ostoa et suosittele...

From: Olli  Mon Jun 9 23:11:30 2008
...Paitsi jos joku haluaa ostaa vähän käytetyn :-) No ei, kyllä mä ton pidän, mutta en kyllä toista ostaisi.

Sinänsä aikanaan ton seuraaja saisi mielellään käydä löpöllä, mutta niitäkään ei taida muut tehdä kuin tuo sama putiikki :-(


 

Powered by Gallery v1 RSS