Virityksiä 
Salongin uudet LED-polttimot Clas Ohlssonilta. Sävyltään hiukan kylmät ja keila melko terävä. Oikeasta LEDi-kaupasta voisi saada parempia. Nämä ovat halogeenikannalla, mikä on hyvä, koska valaisinta ei tarvitse ostaa venetarvikeliikkeestä... *
Viewed: 1885 times.

Vinkki Vire7-miehille: Vaikeasti saatavat pakkasproppu-anodit voi korvata laajenevalla kumitulpalla, johon virittää anodin. Pitää vaan muistaa maadottaa, muuten anodista tulee pitkäikäinen...
Viewed: 1301 times.

Ikeasta löytyi näppärää ledirimaa. Tässä pikainen kokeilu josko siitä olisi salongin valaistukseksi, tuossa yhteensä 4,2W tehoa. Täytyy vielä tehdä kunnon rima, johon nuo saa nätisti upotettua.
Viewed: 1238 times.

Vertailevaa tutkimusta FE-regatassa: Lisbethin keula on erilainen kuin muilla. Lienee kolautettu joskus, ja kansi on keulasta laminoitu kiinni runkoon. Näyttää mielestäni hyvältä. *
Viewed: 1411 times.

Uudet 107 Ah AGM-akut löysivät paikkansa salongin punkkien alta. Painoa näillä on rutosti, 29 kg/kpl, mutta nyt ainakin paino on paremmassa paikassa, ja tasaisemmin jaettu.

Paaran puolella hupiakku...
Viewed: 1415 times.

...Ja styyran puolella starttiakkuna toinen samanlainen.
...Ja styyran puolella starttiakkuna toinen samanlainen.
Viewed: 1251 times.

Maasähkölaturin joutui päivittämään Mobitronicin 25 A kahta akkua lataavaan IU0U-laturiin. Paikka löytyi sopivasti vaatekaapista maasähkökeskuksen alta.
Viewed: 1294 times.

Sähkötaulu hopeanväristä kaiverruskilpeä alta kaiverrettuna. Kilpi on 1,6 mm tavaraa, joten täytynee laittaa taakse vielä pleksi tukemaan. RTH-kaiverrus teki kilvestä uskomattoman hienon.
Viewed: 2096 times.

Tekstit jätettiin läpinäkyviksi, jotta pimeässäkin näkee lukea. Valo tulee Ikean 12V/0,7W lediriman pätkästä. Värin voisi vielä vaihtaa punaiseksi.
Viewed: 1489 times.

* Comments available for this item.
Powered by Gallery v1 RSS