Mastonjalka 
ST-fokan kiskon kolmesta ruuvista vain yhdessä kanta kesti vääntää. Kahdesta muusta piti porata. Happosissa ruuveissa näkyvä ruoste herätti epäilykset, että tässä yksilössä ei taida vastakappale olla alumiinia...
Viewed: 523 times.

Sähköliitin lienee porattu mutulla jonnekin, tässä se on taaempana kuin esim. Bajanissa. Leikkasin sitten aukonkin vähän taaemmas. Liittimen uusimiseen tuli hyvä tekosyy, kun se ei irronnut ilman väkivaltaa. *
Viewed: 573 times.

Bajanissa näytti divinycell alkavan heti vanerin vierestä. Tässä on polyesteripakkelia ja hartsia. Divinycell ei tullut vielä vastaan.

Vaneri oli täysin kuivaa.
Viewed: 561 times.

Strip-tease-tanko on painunut kanteen n. 4 mm sisältä päin. Tangon taammat ruuvinrei'ät tossa 4" kohdalla.
Viewed: 508 times.

Tässä yksilössä oli st-fokan kiskon kiinnitysruuvien vastakappale tehty lattaraudasta. Ruosteenruskeaa riitti suunnilleen mastonjalan etummaisiin ruuvinreikiin asti, eli ainakin siellä asti on varmaan jotain kosteaa käynyt? Nyt tämäkin vaneri oli täysin kuiva, kova ja hajuton.
Viewed: 545 times.

Hartsia on kaadettu reippaasti, kuitua vähemmän, ja ilmakuplia on välissä. Olisikohan tässä yksilössä kannen joustolle suurin syy se, että tämä kohta on alunperinkin kasattu huonosti?
Viewed: 479 times.

Jos joku aikoo tehdä homman sisältä päin, niin tästä kuvasta voi olla apua. Suurin rasitus osuu tohon mastonjalan kolon kohdalle, joka taas osuu suunnilleen tukiputken etureunan kohdalle.

Sivusuunnassa on myös pientä heittoa, tukiputki on n. 1/2 senttiä oikealla mastonjalkaan nähden.
Viewed: 739 times.

Sisäpuolen kiilapala on käyrä joka suuntaan. Myös tukiputken kiinnityslaippa on reunoista käyristynyt.
Viewed: 527 times.

Mastonjalka on vähän käyrä. *
Viewed: 653 times.

* Comments available for this item.
Powered by Gallery v1 RSS