Telakointi 
Tuli hankittua uusi pukki, kun vanha alkoi ruostua olemattomiin. Tämä on Nobiliksen PV4004, joka on ennen ollut First31.7:n alla. Vene pitää ensi talvena laskea vähän edemmäs, nyt jäi vähän liikaa peräylitystä. *
Viewed: 590 times.

Taidan nikkaroida vanhan pukin jaloista jotain säädettäviä irtotassuja. Tämän yhden heitin sellaisenaan tukemaan perää. Täytynee siihen vielä rakennella jotain sivutukea ym.
Viewed: 534 times.

Uusi pressuteline syntyi Exelin putkesta. Kilohintaa tolla on aika paljon, mutta kyllä on näppärä rakentaa. Vanhasta telineestä tuli n. 2 mottia polttopuuta.
Viewed: 540 times.

Lähikuva telineestä. Tossa on pari pystytolppaa ottamassa kuormaa, toinen sitloodassa ja toinen mastonjalassa. Laitan vielä yhden vaakaputken keskimmäiseen kattotuoliin, kunhan noita nivelpaloja tulee lisää Etolaan.
Viewed: 454 times.

Pressu on nyt kymmenettä talvea päällä. Käytön jäljet näkyy, mutta vielä ehjä. Raskas pressu on mun laskuopin mukaan siis jopa halvempi kuin kevyt.

Kokeilen nyt ekaa kertaa tätä tuulilasinpesunestekoulukuntaa. 84 litraa pesunestettä tuntuu pitävän pressun pinkeänä. kurkihirren ja pressun väliin ei pysty tunkemaan edes sormia...
Viewed: 389 times.

Vähän on kuuraa kannella, sai asennushommat sujumaan aika liukkaasti... Lumi tuli maahan vasta seuraavana aamuna.
Viewed: 385 times.

Keulasta katsottuna. Pystytolppa on lovettu istumaan mastonjalkaan, ja jännitetty sisäskuuteilla. Vetoa tarvitaan lähinnä pressua laitettaessa, sen jälkeen kuormaa taitaa piisata muutenkin.
Viewed: 391 times.

Tuuletusrako näyttää tästä kulmasta pieneltä, mutta on sitä ihan reilusti.
Viewed: 362 times.

Loppuunhakatuista tennispalloista kiitokset Puistolan Palloiluhallille...
Loppuunhakatuista tennispalloista kiitokset Puistolan Palloiluhallille...
Viewed: 363 times.

* Comments available for this item.
Powered by Gallery v1 RSS