2010: Akkujen siirto 
Akkujen siirto vasemmalta laidalta oikealle on ollut pitkään työlistalla. Nakerisin sähkötauluun uuden reiän Nasa akkumonitorille, mikä tuli hankittua joskus syksyllä. Ehkä tuo jollain tavalla motivoisi aloittamaan akkujen siirron.

Tauluun on matkaan varrella tullut muutama uusi kytkin ja nyt mittarin myötä tila alkaa käydä ahtaaksi. Olisi kannattanut heti alussa suunitella, miten laajenuksia lisätään paneliin. Ja tehdä mitoitukset yläkanttiin.
Viewed: 554 times.

Antti antoi hyvän vinkin leikata luukku isomaksi listojen keskilinjaa pitkin. Tällä tavalla vanhat palat saa helposti takaisin kiinni olemassa olevien rimojen varaan.
Viewed: 628 times.

Avarrettu aukko. Irtonainen pala on helppo ruuvata takaisin paikoilleen, kun akut ovat paikoillaan. Talvella ajattelin, että tähän tehdään vanerista avonaisen laatikko, mikä edelleen olisi pinnoitettu lasikuidulla. Nyt luulen, että mutkia vähän oiotaan ja ilmeisesti pohjalle tulee yksinkertainen vanerista tehty hylly ja sen päälle sitten akut muovilaatikoissa.
Viewed: 539 times.

Pohjalle vanerista hylly ja akut hyllyn päälle muovikoteloissa. Akkujen ympäri ja yli menee kiinnitystemmi.

Samalla kytkettiin akkumonitori, minkä shuntti tuli tuohon taaempaan lokeroon. Kaikki lähti kertaheitolla toimimaan eikä savua tullut mistään...
Viewed: 673 times.

Irti leikattu levyn pala takaisin kiinni muutamalla ruuvilla.
Irti leikattu levyn pala takaisin kiinni muutamalla ruuvilla.
Viewed: 575 times.

Valmis.
Valmis.
Viewed: 514 times.

Powered by Gallery v1 RSS