Kuvia2010 
Pehmeät myrkyt vaihtuivat Hard Racingiin. Veneen tuenta vesilinjan yläpuolelta helpottaa maalausta ja hiontaa. Keulaan on rakennettu "hirsipuu" kannen yli, johon vene on ikään kuin ripustettu knaapeista räikkäliinoilla.

Peräsintä on pudotettu 5 senttiä, jotta pääsee väliin maalaamaan.
Viewed: 595 times.

Pohjasta otettiin skraballa myrkyt pois, ja vanhat epoksit (6 kerrosta) hiottiin tasaiseksi. Päälle tuli pari varvia uutta epoksia, ja tässä kuvassa yksi kerros Hard Racingia.

Tämä on (ehkä turhaan) maalattu märälle epoksille, joten välihiontaa ei voinut viimeisen primerin jälkeen tehdä, ja se näkyy.
Viewed: 574 times.

Kerran pitää kokea miltä tuntuu hioa 50 ¤ edestä ympäristölle haitallista maalia pois ennen kuin uskoo, että joka kerroksen välissä tarvitaan välihionta. Tässä siis ensimmäinen myrkkykerros hiottu sileäksi märkänä P150 paperilla. Melko selvästi näkyy epoksin telauksessa syntyneet kuviot.

Myös vesilinjaa on nostettu perästä, vanha vesilinja näkyy kuvassa aika selkeänä.
Viewed: 645 times.

Tässä yritetään epätoivoisesti saada kylkiin enemmän kiiltoa kuin pohjaan.

Pohja vesihiottu kauttaaltaan P240 paperilla. Hard Racingia on vain kaksi kerrosta, paikoin meni jo vähän puhki, mutta on sileä. Tätä voi sitten pesujen yhteydessä hinkata lisää P400:lla, jos inspiraatiota jostain syystä riittää.

©Petri Mustonen
Viewed: 584 times.

Lisbeth sukeltajan tukialuksena. Sukeltaja valmiina etsimään s/y Annelin poijupainoa. Pari avustajaa mukana, toinen 7-vuotias.
Viewed: 662 times.

Aika monta poijupainoa ja ketjunpätkää löytyi pohjasta ennen kuin tämä oikea osui kohdalle. Tästä sitten pätkittiin heikot lenkit mäkeen, pätkä uutta tilalle, ja poiju perään.
Viewed: 547 times.

Jennin eläkevirka. Vanha Niinirannan G1 trimmattuna aurinkosuojaksi terassille. Miksei tellarit lennä? *
Viewed: 677 times.

Skuuttipiste viidennessä napsussa. Skuuttaus tuijan läpi varmistaa, että sadevedet päätyvät hyötykäyttöön.
Viewed: 545 times.

Vähän tuo helpottaa terassilla oloa, tosin tässä aurinko ei paista...
Viewed: 494 times.

* Comments available for this item.
Powered by Gallery v1 RSS