2009: Spinlock XAS 
Tälle vuodelle tuntuu näitä projekteja kertyvän. Alkuperäiset onnettomat lukot alkoivat olla niin jäykkiä, että ne saivat viimein lähteä. Tilalle tuli uk nettisaitilta heräteostoksena hankitut Spinlockit. *
Viewed: 722 times.

Kittasin vanhat reijät umpeen. Vanhat mutterit ja prikat jäivät laminaatin sisään. Siirsin lukkoja puolen reikävälin verran eteenpäin, etteivät uudet kiinnitysreijät osu vanhoihin prikkoihin. Samalla lähtökulma vinsille vähän helpottuu.
Viewed: 681 times.

Porasin ensin neljä hyvin pientä reikää kannen läpi. Reijät tulivat etu ja takakiinnitysen reunimmaisille pulteille. Näillä reijillä merkattiin pulttilinjat, joita pitkin verhoilu viillettiin mattoveitsellä auki. Ajatus oli yrittää säästää verhoilu niin ehjänä kuin mahdollista. Liimauskaan ei kaikkien vuosien jälkeen enää ole ihan iskussa, joten aukko on helppo avata.
Viewed: 661 times.

Verhoilun reunoja raotettiin sen verran, että pulttireijät ja prikkojen/mutterien upotukset voitiin porata rikkomatta verhoilua sen enempää. Tässä jopa onnistuttiin - vaihtelevalla menestyksellä. Takimmaiset pultit ovat "umpilaminaatissa". Etummaiset ovat divinycell rakenteessa jossa pultit tulivat kiinni pelkästään kansilaminaattiin. *
Viewed: 690 times.

Kun kaikki pultit olivat kiinni, verhoilu liimattiin takaisin paikoilleen. Kyllähän tuon tietysti huomaa, mutta eipä veneen muukaan verhoilu enää ole sieltä siistimmästä päästä.
Viewed: 658 times.

* Comments available for this item.
Powered by Gallery v1 RSS