Sisäverhoilut 
Vesipohjainen kontaktiliima on hyvä sisäverhoiluihin. Sama tavara toimii myös solumuoviin, vaikka Etolassa muuta väittävät (niiden suosittelema muoviliima ei toiminut ollenkaan). Lasikuituun liima leviää pensselillä.
Viewed: 956 times.

Solumuoviin ja verhoilumateriaaliin liiman saa parhaiten lastalla. Mahdollisimman ohut kerros kuivuu nopeasti ja kallista liimaa säästyy.
Viewed: 912 times.

Lämpöpuhallin on hyvä vanhan tapetin irroitukseen. Pehmentää liiman ja verhoilumateriaalin. Höyrypesuri voisi olla vielä parempi, tuli Hangossa huomattua, että vesi irrottaa tuon tapetin tosi hyvin :-) *
Viewed: 996 times.

Muhkurainen on. Kyljessä on paljon epätasaisuuksia, eikä solumuovikaan ihan tasalaatuista ole. Solumuovia 6 mm. Kaikki muhkut näkyvät lopputuloksessa.
Viewed: 954 times.

Ilman taskulamppua näyttää paremmalta.
Viewed: 1121 times.

Paaran kylki keulakajuutasta melko valmiina. Materiaali täysin valkoinen nahkakuvioitu Finlayson Marina Soft, jonka valmistus on lopetettu.
Viewed: 1119 times.

Mukavan pehmeä seinä.
Viewed: 1032 times.

Salonki ei saanut uutta verhoilua vielä täksi kesäksi, mutta tein pieniä tilapäisiä paikkakorjauksia. Vinssilukkojen alla roikkui verhoilu pari vuotta. Nyt tein keulakajuutan jämäpaloista paikat. Eihän tämä nyt hieno ole, mutta voittaa repsottavan tapetin.

Paikat syntyvät helposti, kun liimaa liian ison lapun paikattavaan kohtaan, ja sitten leikkaa molempien materiaalien läpi mattoveitsellä. Alla olevan verhoilun reunasta poistetaan leikattu osa, ja uusi painetaan reunoiltakin kiinni. *
Viewed: 976 times.

Salongin verhoiluprojekti odotteli inspiraatiota vuoteen 2017.

Vuodat on järjestelty vähän eri tavalla kuin alkuperäiset. Nyt katossa on yhtenäinen vuota, jonka saumat ovat listojen alla kattokahvojen takana. Näin myös ruffin kylkiin tuli yhtenäiset vuodat ilman hölmöä vaakasaumaa, joka repsotti väkisinkin.

Verhotkin on uudet.
Viewed: 141 times.

* Comments available for this item.
Powered by Gallery v1 RSS