Charlotta :: 2008 
Tarrojen poisto. THE KONE on höyrypesuri. 27v vanha vesilinjatarra lähti pitkin vedoin, liimoineen päivineen, jättäen taakse uuden veneen tuoreen hartsin hajun.
Viewed: 924 times.

Kyljet myllytetty isolla myllytyskoneella ja autoglymin 2a ultrafine tahnalla. Korrekin testivoittaja nanovahalla vahattu. Olkapäät on kipeänä.
Viewed: 719 times.

Aika hyvä kiilto, vaikkakin ei tunnu yhtä liukkaalta kuin autoglymin punaisen ja kultaisen jälkeen. Toisaalta testeissä tuo korrekin vaha on ansainnut korkeimmat pisteet kiillon tason ja pysyvyyden ansiosta. Katsotaan syksymmällä. *
Viewed: 782 times.

Falliboxi. Harmaa pylpyrä on mallia maritim, sökö. Marnelasta hankittu Antal pylpyrä on tarkasti tehty, kuvassa oleva holkki kuuluu pylpyrään. Pylpyrässä on poski-kuulalaakerit, jotka estävät pylpyrän jumittumisen vinottaisella kuormalla, muuten laakeri on liukulaakeroitu.

Kuvassa vielä spinnufallin pylpyrä paikallaan boxissa, niitillä. Pitää lyödä auki ja korvata, ostin kaksi antalin
pylpyrää. *
Viewed: 1162 times.

Ensimmäinen testiajo ajettiin ilman kaiteita.
Viewed: 781 times.

Tuohon johonkin kohtaan on arifin sahannut putken poikki ja hitsannut uuden tilalle. Aika lähelle saa mennä tuijottamaan ennen kuin sauma löytyy.
Viewed: 753 times.

Uudet mantåågit tuli, alin jostain syystä 25cm liian lyhyt. Korjaantuu.
Viewed: 755 times.

Maritimista löytyi pitkän suostuttelun jälkeen varastosta pussillinen kuulalaakeroituja lewmarin 40mm pylpyrän pyöriä. Pussi maksoi 51¤ ja sopivat alkuperäisten tilalle. Pyörät ovat hieman alkuperäisiä kapeammat, joten pitäisi viilata päälli-levyn pääty hiukan lyhyemmäksi.
Viewed: 827 times.

Mekon juuttumisen esto versio 2.0. Ajatuksena virtaviivaistaa tolpan pää mahd paljon niin ettei juuttumisen paikkaa ole.
Viewed: 752 times.

* Comments available for this item.
Powered by Gallery v1 RSS