Luukut 
Uusi Gebo Flushline 560x560. Tässä näkyy kuinka paljon valoaukko tulee kasvamaan. Lasi on koko tuon valkoisen suojamuovin kokoinen.

...Jossain tuossa vanhan ja uuden luukun välissä on se paikka mihin luukku olisi alunperin mielestäni pitänyt piirtää viistoon asentoon... *
Viewed: 1452 times.

Reikä laajennettu, teipattu, Sikaprimerit maalattu, rei'ät porattu ja reilusti Sikaa tursutettu. Luukun manuaali sanoo, ettei saisi käyttää silikonia tai uretaanipohjaisia tiivisteaineita, jotta luukun saisi joskus vielä irti. En usko haluavani luukkua irti, joten varmistin pysyvyyden :-)
Viewed: 984 times.

Siinä se istuu. Teippejä ja ylimääräistä sikaa on muuten hyvin vaikea saada pois saranoiden alta. Olisi ehkä kannattanut käyttää sillä kohtaa enemmän harkintaa kuinka paljon sikaa turaa väliin... Onneksi sieltä alta ei myöskään mikään näy. *
Viewed: 1056 times.

On se aika näppärä, ulkopuolen kahvoja kääntämällä luukun saa auki, ellei ole sisäpuolelta napsautettu lukkoon. *
Viewed: 914 times.

Tämäkin on kiva ominaisuus, luukun saa lukkoon myös vähän raollaan.
Viewed: 845 times.

Valoa suorastaan tulvii sisään, vaikka on pressu vielä päällä. Olisikohan seuraava projekti sisäverhoilut... Gebon surkea sisäkehys puuttuu myös.
Viewed: 847 times.

Retrohenkiset houdini-kalterit syntyivät läpinäkyvästä pitoteipistä.

Ilman teippiä luukku on märkänä melko liukas.
Viewed: 668 times.

Sama sisältä, raidoista tulee valo läpi ainakin nyt puhtaana... Ja tunnelma lähes alkuperäinen.
Viewed: 669 times.

Tämä remppa on ollut pitkään mielessä. Luukkutallin kiinnikkeet on tehty männystä, joka kompostoituu vähitellen mullaksi.
Viewed: 631 times.

* Comments available for this item.
Powered by Gallery v1 RSS