Page 1 of 1

Gastikoulu -24

Posted: Tue Apr 16, 2024 00:57 am
by Panu
Kilpapurjehduksen Gastikoulu

kilpailu kausi -24 on ihan nurkan takana. Edellisestä yleisestä Fe purjehtijoiden kilpapurjehduksen gastikoulusta on vierähtänyt useampikin vuosi ja taas on aika kysellä jäseniltä / uusilta / tulevilta / nykyisiltä kisakippareilta, että onko teillä kilpailullisia gastitarpeita tulevalle kaudelle?

Eräs tuttu feneilijän on jo yksityisesti ollut minuun yhteydessä toivoen apua miehistön koulutukseen ja venevauhdin hakemiseen. Siinä mielessä koulutus siis järjestetäämn joka tapauksessa. En haluaisi tässä yhteydessä olla kysymättä multa kisakippareilta millaisia miehistötarpeita heillä on kautta-24 ajatellen ja siitä eteenpäin. Jos sinulla on jo miehistö, niin heidän olisi ihan "yleistiedon" kannnalta hyvä osallistua ainakin kurssin teoriailtaan.

Jos olet aloitteleva kisakippari tai muuten tunnet epävarmuutta, niin ilmoittaudu mukaan veneenä (kippari + miehistö), niin keskitytään teihin mahdollisuuksien mukaan venekuntana ja suoritetaan koulutus sitten teidän omalla veneellä. Näin saadaan veneen varusteet ja perustrimmit ja -manoveerit selvitettyä kuosiin teidän veneessä.

Vastaukset, myös epävarmatkin, gasti- / koulutustarpeista, tähän keskusteluun huhtikuun 25. mennessä KIITOS :D

Vasta tämän jälkeen avataan ilmoittautuminen koulutukseen halukkaille. Tästä tulee myöhemmin ohjeet tähän keskusteluun jatkoksi?

Aiemmilla kerroilla on halukkaita mukaan tulijoita, koulutettavia, ollut tarjolla ihan karsittavaksi asti. Vastauksellasi on oikeasi merkitystä monelle tulevalle gastille ja sinulle kisamiehistön kokoon kasaamisen helpottumisena.

Harras toiveeni onkin kouluttaa halukkaita uusia kilpapurjehtijoita kisaavien veneiden aitoon tarpeeseen, eikä vain pettymään laiturilla odotteluun (jos vain edes joskus pääsisi mukaan #-o). Tämä parantanee kippareiden ja koulutettavien sitoutumista yhteiseen hankkeeseemme.

lisätietoa kurssista ja sen sisällöstä löydät aiemmista gastikoulu keskusteluista ja fe83.org:n wikistä: https://www.fe83.org/wiki/index.php/Gastikoulu
Huomaa, että kurssin koulutusmateriaali on tuon osoitteen takana pdf formaatissa vapaasti ladattavissa.

Re: Gastikoulu -24

Posted: Wed Apr 24, 2024 18:16 pm
by olpalon
Noin 2 hahmoa mahtuisi mukaan suorittamaan aluksi lähinnä Haukilahden mahdollisiin ke-kisoihin.

Re: Gastikoulu -24

Posted: Thu Apr 25, 2024 18:08 pm
by asalovuo
Komppaan Ollia.
Merelliin mahtuisi 2 myös. (Haukilahdenkisoihin aluksi mutta myös muihin)

Re: Gastikoulu -24

Posted: Fri Apr 26, 2024 11:19 am
by Panu
Tervehdys

Summa kardemumma tarvetta siis olisi: Olille ja Antille 2 samoin Jukalle Pikku Myyhyn 2 reipasta ja Illin Mikolle 1.
Tämä tekisi yhteensä kokonaista 7 gastin tarvetta.