Hanko 2017

Moderators: Petri, harald

Post Reply
Cage
Hallitus
Posts: 959
Joined: Fri Feb 03, 2012 14:40 pm
Location: Espoo
Vene: Estelle

Hanko 2017

Post by Cage »

Ketkä tulossa Hankoon? Neljä venettä tarvitaan omaan luokkaan, muuten menee LYStiksi. Pääkaupunkiseudulta ilmeisesti 2-3 kpl fenettä tulossa. Onko lännestä tulossa ketään?
Cage, s/y Estelle (FIN-2040)
Artsi
luti
Posts: 662
Joined: Fri Sep 07, 2007 08:12 am
Location: Naantali
Vene: Daniela

Post by Artsi »

Mieli kyllä tekisi, mutta ankara miehistöpula vaivaa :x . Katsellaan vielä, josko juhannuksena saisi jonkun puhuttua ympäri 8) . Mitään ei luvata, ettei käy niin kuin Pyytinkarin kisassa :oops:
terv. Artsi/DANIELA
PetriF
kokelas
Posts: 53
Joined: Tue Oct 15, 2013 00:12 am
Location: Helsinki

Post by PetriF »

Onnittelut Ernolle ja Cagelle ahkerasta punnertamisesta LYS2 fleetissä. Sunnuntaina iski vissiin megapläkä, kun tuloksen sai vain kaksi venettä?
(Rata A)
http://www.hangoregattan.fi/fi/tuloksia

Albinit sai näemmä järkevän kisan aikaan C-radalla myös sunnuntaina, kun kaikilla ehjillä veneillä on tulokset. Ratakisa on paraskisa :)

Jos ens vuonna koitettas oikeasti punnertaa neljä venettä kokoon. Jos olis nyt onnistunu, olis kaikki ajaneet mitalisijoista joka päivä :D
User avatar
harald
Hallitus
Posts: 11047
Joined: Thu Sep 19, 2002 14:32 pm
Location: P-helsinki
Vene: Charlotta
Contact:

Post by harald »

Kannatan ratakisaa ensi vuonna. Meillä meni ohi kun olin göteborgissa käsipallojoukkueen kanssa. Tytöt 2003 voitimme kaikki alkusarjan ottelut, mutta tipuimme ekassa a-finaalissa. 129 joukkuetta, ja 21 lohkoa niin saime jonkun lohkokakkosen lohkokolmosen sijaan.

No, ensi vuonna purjehditaan. Purjeita on tullut tilattuakin.
FIN-2674 s/y Charlotta [Mielipiteet on mielipiteitä] GSM: +358 50 594 1020
Artsi
luti
Posts: 662
Joined: Fri Sep 07, 2007 08:12 am
Location: Naantali
Vene: Daniela

Post by Artsi »

No niin, kävi vähän "vanhanaikaisesti" #-o : olisimme ehkä lähteneet Pertsan kanssa kahdestaan, jos olisi ollut kolmaskin valmiiksi ilmoittautunut FE listassa, mutta viimeiseen ilmoittautumisajankohtaan mennessä niitä oli vain kaksi. Kun luokkaa ei olisi satu kokoon, päätettiin olla lähtemättä vajaamiehisenä lys-kisoihin. Vasta ilmoittautumismääräajan jälkeen huomasin, Estellekin olisi mukana, tosin suoraan lyssiin ilmoittautuneena! :roll:
Ei siis syntynyt luokkaa tänä vuonna. Ehkä sitten ensi vuonna...?
terv. Artsi/DANIELA
Cage
Hallitus
Posts: 959
Joined: Fri Feb 03, 2012 14:40 pm
Location: Espoo
Vene: Estelle

Post by Cage »

Regatta tuli tosiaan purjehdittua kovin kevyissä keleissä. Kolme päivää kuunneltiin purjeiden lepatusta aallokossa myötätuuliosuuksilla. Ilmoittauduttiin suoraan LYS2-luokkaan, kun ei näyttänyt siltä että saadaan luokka kasaan. Muutenkin mieluummin LYSsiä kuin rataa pienellä määrällä veneitä. 5:llä veneellä alkaisi jo kiinostamaan ratakisa.

Feneellä ei mitään mahkua Herskaa ja Infernoja vastaan noissa keleissä. Yllätykseksi Comfortina 32 kärkitaisteluissa, ei kai pitäisi olla mikään kevyen tuulen vene. Sunnuntaina tulikin sitten ikävin osuus kun LYS2-luokassa vain kaksi venettä ehti määräajassa maaliin. Rata olisi ehdottomasti pitänyt lyhentää. Ikävää purjehtia 8h eikä saada tulosta. Etenkin kärkiviisikon puolesta harmittaa, eivät päässeet mittelemään kunnolla loppuun saakka.

Loppusaldona omasta suorituksesta on, että kevyen tuulen sivutuuliosuuksilla ja spinnuttelussa on vielä tekemistä ja opittavaa.

Kiitos gasteille!
Cage, s/y Estelle (FIN-2040)
Post Reply