windX roskapostia?

Moderators: Petri, harald

User avatar
harald
Hallitus
Posts: 11047
Joined: Thu Sep 19, 2002 14:32 pm
Location: P-helsinki
Vene: Charlotta
Contact:

windX roskapostia?

Post by harald »

Onko teille muillekin alkanut näkymään windX-aiheista roskapostia? Suosittelen olemaan vierailematta Vattuniemenkuja 8, Helsinki 00210 Finland osoitteessa jos niin on.

Joku on ilmeisesti käynyt napsimassa sähköposti-osoitteet meidän foorumista. Tuo windx.fi näyttää olevan aika tuttua porukkaa. Hävetkää.
FIN-2674 s/y Charlotta [Mielipiteet on mielipiteitä] GSM: +358 50 594 1020
Guest

Re: windX roskapostia?

Post by Guest »

harald wrote:Onko teille muillekin alkanut näkymään windX-aiheista roskapostia? Suosittelen olemaan vierailematta Vattuniemenkuja 8, Helsinki 00210 Finland osoitteessa jos niin on.

Joku on ilmeisesti käynyt napsimassa sähköposti-osoitteet meidän foorumista. Tuo windx.fi näyttää olevan aika tuttua porukkaa. Hävetkää.
Tänään näytti tulleen spämmiä 3tuntia sitten.. :x
SL30

Post by SL30 »

Tuollainen posti tuli tänään ja ehkä reilut kaksi viikkoa sitten tuli myös vastaava windX "uutiskirje"

Nämä siis tulivat minulle työnantajani meiliosoitteeseen joka on minulla puhtaasti työkäytössä enkä yleensä jakele sitä mihinkään mikä ei liity työasioihin. Muistin kuitenkin, että kun menin venemessuille vapaalipulla jonka sain töistä niin siihen korttiin piti täyttää nimi/yhteystiedot. Laitoin tähän firman sähköpostin ja se on ainoa mistä ovat sen voineet saada. Eli Suomen messut varmaankin myy vapaalipuista otettuja sähköpostiosoitteita.
Post Reply