HUOMIO kaikki Turun alueen FE-83 purjehtijat!

FE-vene ja yhdistys / FE-båten och föreningen

Moderators: Petri, harald

Artsi
luti
Posts: 662
Joined: Fri Sep 07, 2007 08:12 am
Location: Naantali
Vene: Daniela

HUOMIO kaikki Turun alueen FE-83 purjehtijat!

Post by Artsi »

Meitä on muutama (3?) kilpailemisesta innostunutta FE-83 purjehtija Turun suunnalla. Ensi kaudeksi haluttaisiin lisää veneitä radalle, että saataisiin aikaan esim. oma rankingsarja, tai vain mukavaa yhdessäoloa kilpailun merkeissä. Voitaisiin pitää vielä tänä syksynä tuumailuilta asian tiimoilta. Oivallinen tilaisuus olisi TPS:n palkintojenjakotilaisuuden yhteydessä 17.10.-07. Se on muutenkin Tepsin kilpapurjehdusiltojen avaustapahtuma ensi kaudelle, joten sopisi hyvin meidänkin tarkoitukseemme. Mikäli olet kiinnostunut, mutta et pääse ko. tapahtumaan, mailaile: a.mattila@suomi24.fi niin yritetään keksiä joku muu aika. Muussa tapauksessa tavataan Ruissalossa, TPS:n majalla 17.10. klo 19.00 alk. Yritän herättää tarvittavaa huomiota esim. sopivalla kyltillä, tms.
terv. Artsi
FIN 2614 s/y Daniela
User avatar
harald
Hallitus
Posts: 11046
Joined: Thu Sep 19, 2002 14:32 pm
Location: P-helsinki
Vene: Charlotta
Contact:

Post by harald »

Hyvä Artsi!

Määrittele turuun suunta. Missä on rajat? Onhan tuolla enemmänkin kuin kolme...
Jäsenrekisteristä äkkiä vilaistuna parainen-UKI akselilla pitäisi olla kymmenen.
FIN-2674 s/y Charlotta [Mielipiteet on mielipiteitä] GSM: +358 50 594 1020
Artsi
luti
Posts: 662
Joined: Fri Sep 07, 2007 08:12 am
Location: Naantali
Vene: Daniela

Post by Artsi »

harald wrote: Määrittele turuun suunta. Missä on rajat? Onhan tuolla enemmänkin kuin kolme...

Muita en valitettavasti löytänyt hätäisesti tuloksia selaamalla, kuin Aurora., Katariina ja sitten meidän Daniela.

Jäsenrekisteristä äkkiä vilaistuna parainen-UKI akselilla pitäisi olla kymmenen.
UKI on vähän kaukana ajatellen tuota Viittakari-Cupia, mutta "vakavampaa" kilpatoimintaa ajatellen aivan kohtuuetäisyydellä. Jäsenrekisteristä yritin etsiä yhteystietoja, mutta aika heikosti oli mailiosotteita, tai sitten viimeisimmät viestit kertoivat veneen myynnistä, joten päätin lähestyä enemmän julkisesti, niin voisi tavoittaa ne uudetkin omistajat helpommalla.
Turun alue on niin laaja, kun kukin haluaa! Tervetuloa mukaan vaikka Hesasta, eli vene kesäksi tänne upeaan saaristoon! Äkkiäkös tuosta junalla, tai uutta mootoritietä pitkin tänne pyyhkäisee.
terv. Artsi
Arkki
luti
Posts: 664
Joined: Fri Apr 23, 2004 09:21 am
Location: Uusikaupunki
Vene: Baladeur
Contact:

Post by Arkki »

Arkin kalenteria alustavasti... ainakin siihen toukokuun aloitukseen 1-2 viikkoa ennen koulun päättäjäisiä jossain Ugin - Turun välimaastossa (kuinkahan monta FE:tä tulisi?) .
Sitten todennäköisesti Pyytinkari ennen juhannusta(saataiskohan FE-luokka?), Hanko heinäkuun alussa(FE), Uki heinäkuussa heti perään(FE) + UPS-kisat.
Näin alustavasti suunniteltu.
Seppo
S/Y Baladeur, FIN-6889
Artsi
luti
Posts: 662
Joined: Fri Sep 07, 2007 08:12 am
Location: Naantali
Vene: Daniela

Post by Artsi »

Se Katajan Pekan junailema ratakisa siirtynee sittenkin TPS:n järjestettäväksi Airistolle. Asia ratkennee nyt keskiviikkona palkintojen jaossa. Danielan kalenteriin kuuluu noista sun mainitsemista ainakin Hanko ja UKI. Pyytinkari jäänee tänäkin vuonna väliin, kun kerhon kisat on samaan aikaan. Katsotaan nyt miten käy. Riippuu hieman siitä, saadaanko miehistöä jostain riittävästi. Viittakaria seilataan niin paljon, kuin keritään, Turun Hopea, Naantalin "Luonnonmaan ympäri", TTPS:n syysregatta ja October race lisäksi. Uusikaupinkilaisia olisi mukava nähdä Naantalissa. Kisa on mukava ja arter-sailiin mahtavat mahdollisuudet! Suosittelen.
terv. Artsi
Post Reply