gastikoulu 2023

Moderators: harald, Petri

Post Reply
Panu
hyperaktiivi
Posts: 2273
Joined: Tue Apr 06, 2004 21:33 pm
Location: Espoo

gastikoulu 2023

Post by Panu »

Kilpapurjehduksen Gastikoulu

Päivät alkavat taas pitenemään (turhankin hitaasti vielä tosin ), mutta hetken (pari kuukautta) kuluttua on taas kevät ihan ovella ja sitä seuraa uusi kilpailu kausi -23. Nyt on oivallinen aika suunnitella ensi kauden kuvioita. Ennen uuden kauden alkua meillä on vielä aikaa toteuttaa vaikka mitä. Edellisestä yleisestä Fe purjehtijoiden kilpapurjehduksen gastikoulusta on vierähtänyt useampikin vuosi ja taas on aika kysellä jäseniltä / uusilta / tulevilta / nykyisiltä kisakippareilta, että onko teillä kilpailullisia gastitarpeita tulevalle kaudelle?

Tätä tietoa tarvitaan gastikoulun resurssien allokointiin ja päätöksen tekoon koko koulutuksen järjestämisestä. Jos olet aloitteleva kisakippari tai muuten tunnet epävarmuutta, niin ilmoittaudu mukaan veneenä (kippari + miehistö), niin keskitytään teihin venekuntana ja suoritetaan koulutus teidän omalla veneellä. Näin saadaan veneen varusteet ja perustrimmit ja -manoveerit selvitettyä teidän veneessä.

Vastaukset, myös epävarmatkin, gasti- / koulutustarpeista, tähän keskusteluun helmikuun puoleenväliin mennessä Kiitos :D

Vasta tämän jälkeen avataan ilmoittautuminen koulutukseen halukkaille. Tästä tulee myöhemmin ohjeet tähän keskusteluun jatkoksi, jos ja vain jos koulutustarvetta veneistä löytyy... [-o< ?

Aiemmilla kerroilla on halukkaita mukaan tulijoita, koulutettavia, ollut tarjolla ihan karsittavaksi asti. Vastauksellasi on oikeasi merkitystä monelle tulevalle gastille ja sinulle miehistön kokoon kasaamisen helpottumisena.

Harras toiveeni onkin kouluttaa halukkaita uusia kilpapurjehtijoita kisaavien veneiden aitoon tarpeeseen, eikä vain pettymään laiturilla odotteluun (jos vain edes joskus pääsisi mukaan #-o). Tämä parantanee kippareiden ja koulutettavien sitoutumista yhteiseen hankkeeseemme.
Ystävällisin veneily terveisin PR
Post Reply