Rustiraudat

FE-vene ja yhdistys / FE-båten och föreningen

Moderators: Petri, harald

User avatar
harald
Hallitus
Posts: 11046
Joined: Thu Sep 19, 2002 14:32 pm
Location: P-helsinki
Vene: Charlotta
Contact:

Post by harald »

Maritim:issä on myös noita samoja vanttien kiinnitysrautoja, jotain 10¤/kpl.
FIN-2674 s/y Charlotta [Mielipiteet on mielipiteitä] GSM: +358 50 594 1020
Erno
kokelas
Posts: 57
Joined: Tue Sep 10, 2013 13:03 pm
Location: Espoo

Post by Erno »

Itselläkin kävi niin että rustiraudat oli pakko irroittaa kannen maalauksen takia sekä ihan vain tarkistaa onko korroosio päässyt puraisemaan 30 vuoden aikana pahasti niihin. Noh, täysin ehjältähän ne näyttivät päällisin puolin. Mutta takaisin asentaessa huomattiin että kierreosa kierteen päästä on niin pahasti mutkalla ja vaurioitunut ettei niihin saa enää uusia muttereita oikeille kierteille mitenkään... Kierre on ilmeisesti tuhottu/lyöty vinoon tehtaalla jotenkin päästä niin ettei se aukeaisi.

Siispä uusia etsimään. Ei löytynyt Maritimistä, Vestekistä, Meredinistä, Biltemasta eikä Motonetistä. Uusien teettäminen konepajassakin olisi tullut maksamaan 80¤/kpl alv 0%, joten sekään ei tullut kysymykseen. Kyseinen konepaja kuitenki antoi vinkkiä, että täältä http://www.dutyhook.eu/eye/m8x100-v-bol ... m_store=et niitä sitten saa ja hinta hurjat 10¤/kpl!

Teille vaan tiedoksi tämä jos joku etsii vastaavia feneeseen. Noissa pulttien välinen mitta heittää 1mm mutta tuo ei haittaa mitään, voi olla että vähän täytyy reikiä vain viilata isommaksi. Itsellä raudat vielä asentamatta mutta usko on kova. ;)
Panu
hyperaktiivi
Posts: 2289
Joined: Tue Apr 06, 2004 21:33 pm
Location: Espoo

Post by Panu »

Erno wrote: Teille vaan tiedoksi tämä jos joku etsii vastaavia feneeseen. Noissa pulttien välinen mitta heittää 1mm mutta tuo ei haittaa mitään, voi olla että vähän täytyy reikiä vain viilata isommaksi. Itsellä raudat vielä asentamatta mutta usko on kova. ;)
Tervehdys

Ei taida olla tuossa hinnassa "Suomi + Vene" lisää, jos tuon linkin oikein ymmärsin. :D Eli siinä mielessä raikas ja turmeltumaton tapaus [-o< .
Ystävällisin veneily terveisin PR
Artsi
luti
Posts: 662
Joined: Fri Sep 07, 2007 08:12 am
Location: Naantali
Vene: Daniela

Post by Artsi »

Konkurssikypsä firma :lol: Vastaavat samanlaiset seuraavaksi halvemmat SVB, Saksa: 16.90/kpl! Aina olen kuvitellut tätä pääsääntöiseti halvaksi liikkeeksi! :oops:
terv. Artsi/DANIELA
Post Reply