Nopeudesta

FE-vene ja yhdistys / FE-båten och föreningen

Moderators: Petri, harald

Panu
hyperaktiivi
Posts: 2289
Joined: Tue Apr 06, 2004 21:33 pm
Location: Espoo

Post by Panu »

Artsi wrote: Voitaisiinkin pitää ensi keväänä "SPINNU YLÖS" kampanja, jolla saataisiin useampi retkipurjehtija käyttämään spinnua! Olisin valmis avustamaan Turun alueella. Ei mitään teoriaopetusta, vaan halukkaat voisivat tulla DANIELAAN kokeilemaan spinnun käyttöä. Sitten voitaisiin käydä laittamassa paikat kuntoon "oppilaiden" veneissä ja kokeilla purjeen toimintaa. Kyllä tuollaiseen pari iltaa kesäkuun alussa löytyisi.

terv. Artsi/DANIELA
Tervehdys

Ei vähä paha... Tuotahan kannattaisi ihan kokeilla. Hommaa voisi sitten jatkaa KISAAN MUKAAN kampanjalla, missä halukkaat voisivat tulla mukaan oppimaan sinun, minun tai jonkun muun sopivan uhrin veneeseen kilpailemista. Seuraavassa vaiheessa mentäisiin sitten heidän veneisiin katsomaan perustrimmit ja rikaukset kohdalleen ja ei kun radalle :D . Ei pitäisi enää hirvittää. Ja jos osaavien gastien pula pääsisi yllättämään, niin eikös meillä ollut lääke siihenkin nimeltä Gasti Koulu 8).

Onko kellään enää tuon jälkeen otsaa sanoa että "em mä... tota noin niin kuin..." Osallistumisen kynnystä ei kaiketi voi enää tuosta madaltaa.

Tuon KISAAN MUKAAN voisi sitten järjestää sopivasti FEneiden kokoontumispurjehduksen aikana ensi kesänä jossain päin saaristomerta. Sekä veneet että miehistöt arvottaisiin sekaisin jolloin kellään ei olisi "kotikenttäetua". Tällöin ei tarvitsi valitella omien purjeidensa kehnoa kuntoa / laatua, vaan kaikille olisi hauskaa opettavaista puuhaa tiedossa ilman turhia odotusarvoja.
Ystävällisin veneily terveisin PR
Sinisilmä
kokelas
Posts: 137
Joined: Mon Sep 26, 2005 14:08 pm
Location: Vantaa

Post by Sinisilmä »

harald wrote:15,4 knotsia. Spinnu, 12 m/s noin 15 m/s puuskissa ja erittäin iso aallokko. Niin suuri ettei voitu puhua enää surffista vaan vapaasta pudotuksesta.

pääse.

Taidettiin me ottaa Charlotalla 2007 karvalakissa 14.6 kts ennen kuin lähti lapasesta. Muistaakseni mentiin koko matka Sitimelle yli 8 kts.

PikkuMyy ent. Hennuli on saavuttanut GPS lukemat 11.4 Espoon Gp:ssä 2007, surffia ja kaikkea sellaista kivaa siinä mentiin.
Navigare necesse est, vivere non est necesse
Post Reply