Page 1 of 1

SPV Virtuaaliviikonlopussa suora lähetys kesään 12.-14.2.2021

Posted: Wed Feb 10, 2021 11:17 am
by harald
Suomen Purjehdus ja Veneily ry, tiedote

Virtuaaliviikonlopussa suora lähetys kesään

Yhdessä Vesille -virtuaaliviikonloppu 12.-14.2.2021 kokoaa suoraan lähetykseen niin purjehduksen tunnetut merikarhut,vastuulliset toimijat kuin perheveneilijätkin.

Suorana Youtubessa näytettävä kolmipäiväinen lähetys starttaa teemalla Suomalaiset maailman merillä. Studiossa nähdäänmuun muassa olympiavoittaja Thomas Johanson, 13-kertainen purjehduksen arvokisamitalisti Sari Multala ja yksinpurjehtijasankari Tapio Lehtinen. Kilpaveneilyn huikeasta suomalaismenestyksestä kertovat F1-maailmanmestari Sami Seliö ja Offshore 3C -luokan kuusinkertainen maailmanmestari Marcus Johnsson.

Lauantain Vastuullisesti vesillä -teemassa sukelletaan veneilyturvallisuuden ja ympäristöystävällisen veneilyn pariin. Luvassa on hyödyllistä tietoa ja vinkkejä kaikille vesillä liikkujille. Keskustelijoina ovat maan johtavat asiantuntijat OTKESin Veli-Pekka Nurmen johdolla.

Virtuaaliviikonlopun huipentaa Kesän paras harrastus -teema, jossa esitellään Suomen Purjehdus ja Veneilyn Aloita veneily -konsepti. Meretniemien perhe kertoo seikkailuistaan maailman merillä, ja sunnuntain päättää tv:stä tutun kokin Kari "Kape" Aihisen vinkit venekeittiöön ja lympiahopeamitalisti Tuuli Petäjä-Sirènin kurkkaus lähestyvään olympiakesään.

Tapahtuman ohjelma https://spv.fi/virtuaaliviikonloppu