Page 1 of 1

Kausi 2020

Posted: Sun Mar 29, 2020 18:57 pm
by harald
Elämme mielenkiintoisia aikoja, ja kisakalenteri näyttää meiltäkin menevän nyt aivan uusiksi. Jos heinäkuussa ei voi järjestää olympialaisia, niin voimmeko purjehtia luokkamestaruuskisoja? Ehkä kyllä, mutta katsotaan mikä on tilanne esimerkiksi kesän isojen junnuturnausten kanssa, jos nekin kaikki perutaan niin voi olla vähän vaikea järjestää mitään muutakaan. Seurataan tilannetta, ja kuten ehkä huomasitte jouduimme lykkäämään vuosikokoustakin niin, että saamme vähän perspektiiviä asioihin ennen kuin lyödään suunnitelma lukkoon. Kannattaa myös muistaa että suunnitelma on vain suunnitelma, mikään (sota)suunnitelma ei kestä ensimmäistä kosketusta viholliseen.

Meillä tilanne on kuitenkin hyvä, että meidän ei tarvitse sitoutua mihinkään ja voimme pienenä organisaationa muuntaa suunitelmia ja siirtää tapahtumia. Kukaan ei ole varannut matkalippuja, hotellihuoneita tai sitoutunut mitenkään muutenkaan taloudellisesti tulevaan kauteen, jos nyt ei veneen pimppaamista lasketa siihen. Ketteryys on hieno asia, eikö?

Jos kuitenkin asetamme asiat tärkeysjärjestykseen ja meidän kaikkien terveys etusijalle niin kilpapurjehdus tippuu nyt valitettavasti ainakin pykälän verran alemmas vaikka emme sitä haluaisikaan. Itse olen tyytyväinen jos pääsemme tämän kauden aikana purjehtimaan kilpaa keskenämme edes kerran. En osaa luottaa tähän kuitenkaan. Yhdistyksemme hallitus kuitenkin kuuntelee viranomaisia ja yhteistyökumppaneita ja olemme valmiita ratkaisuihin kun niitten päivä tulee. Se päivä ei ole vielä tänään, meillä on hyvin aikaa odotella ja seurata tilanteen kehittymistä.

Olemme pyytäänet Gullkrona Kryssarklubbia järjestämään luokkamestaruuskisoja meille Paraisten Portin edustalla 26-27.6 , mutta voitte varmaan arvata että heilläkin on kokoukset siirtyneet ja asiat on laitettu oikeaan tärkeysjärjestykseen.

Miten kaikki jaksatte? Nyt olisi oivallinen aika rempata venettä, kun ei hirveästi muutakaan tekemistä ole mutta kun jostain syystä ei jaksa. Kovasti on kyllä suunnitelmissa suunnata länteen heti juhannuksena tai jopa aikaisemmin, mutta mitä jos merivoimat on virka-apuna miinoittanut hangon läntisen? Positiivista on kotoa työskentely, saan parin-kolmen päivän aikana tehtyä enemmän kuin koko viikon aikana työpaikalla ollessa, sen verran tulee häirintää avokonttorissa. Ja maastopyöräily sopii hyvin yhteen purjehduksen kanssa niin että on jotain tekemistä "talvella"kin.

Re: Kausi 2020

Posted: Wed Jun 10, 2020 12:12 pm
by Erno
Terve,

Onko kaudesta 2020 mitään uutta tietoa, esim luokkiksista?

Re: Kausi 2020

Posted: Wed Jun 10, 2020 12:49 pm
by harald
Juu, päätettiin tuossa vuosikokouksessa että niitä ei pidetä.

https://www.fe83.org/wiki/index.php/FEP ... okous_2020

https://www.fe83.org/wiki/index.php/FEP ... telma_2020

Katsotaan sitten jos elokuun alusta alamme laskea rankingpisteitä vai ei.