Pinna

FE-vene ja yhdistys / FE-båten och föreningen

Moderators: harald, Petri

User avatar
asalovuo
Hallitus
Posts: 813
Joined: Fri Feb 15, 2008 00:35 am
Location: Helsinki

Post by asalovuo » Wed Nov 06, 2013 11:33 am

Panu wrote:
Cage wrote:Ei varsinaisesti liity alkuperäiseen aiheeseen, mutta mistäköhän uuden sopivan pituisen pinnan saisi hankittua? Vanha kun pysyy kasassa lähinnä teipin voimalla (haljennut jatkopinnan kiinnityksen kohdalla).
Tervehdys

Ei kait pinnan halkeaminen ole aivan korjaamaton ongelma. Raotat halkeamaa taikka halkaiset sen pinnan kokonaan ja sipaiset väliin sopivaa liimaa taikka epoksia ja puristat kasaan puristimilla. Ehyt pitäisi tulla näinkin.
...tai sitten teet uuden itse.

Veneesi historian tuntien pinnan pitäisi olla jotakin tämän näköistä vai kuinka?
Image


Venemestarissakin taisi olla jokin artikkeli pinnan tekemisestä. Oiskohan ollut numerossa 4/12?
Antti
S/y Merelli
FIN 2545

Handy
Hallitus
Posts: 278
Joined: Sun May 24, 2009 19:18 pm
Vene: Adios

Post by Handy » Tue Apr 30, 2019 16:34 pm

Olli wrote:
Make wrote:Joo sepä se. Pinna tulee pultilla akseliin kiinni pinnan päässä olevasta rst-osasta, mutta tässä tapauksessa jää niin reilu välys molemmin puolin akselia, ettei pinnaa saa kiristettyä akseliin. Kuuluuko akselin ja em. osan väliin tulla nailoniset laakerit tms.?
Näitä pronssiholkkejako tarkoitit:
Image
Ostin tuollaiset joskus Captains shopista. Koko oli muuten oikea, mutta tohon reikään uppoava osa oli liian korkea. Näytin niille vähän viilaa, muuten sarana olisi jäänyt liian löysäksi.
Dokumentoidaan tännekin että tuo pinnan laakeriholkki löytyy edelleen Captains Shop:sta (Martinkujalta) tuotenumerolla 59-030160 tai 59-030150. Viimeiset 2 numeroa kertoo leveyden (6cm tai 5cm). Siitä ei päästy puhelimessa selvyyteen että mistä tuo mitataan.

Post Reply