Muotit missä?

Post a reply


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Smilies
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: =D> #-o =P~ :^o [-X [-o<
View more smilies

BBCode is ON
[img] is ON
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

Expand view Topic review: Muotit missä?

by KaleviHarkonen » Mon May 15, 2017 18:50 pm

Huimia ovat silti valmistusmäärät olleet kun niitä vertaa nykyaikaan. Tarfin tilastojen mukaan vuonna Suomessa 2015 rekisteröitiin 22 uutta purjevenettä, seuraavana vuonna 29 kpl - siis kaikki merkit ja mallit yhteensä.

by Erno » Sun May 14, 2017 22:23 pm

Meidän veneen pentterissä olevassa tarrassa lukee 229 ja vuosi 1984. Mielenkiintoista sinänsä.

by Olli » Wed Mar 29, 2017 22:53 pm

Valmistusmääristä ei taida varmaa tietoa olla. Monesta veneestä ei edes löydy valmistusnumeroa.

Tuolta löytyy jotain tietoa Sunwind Expressistä, jos toinen kotimainen taipuu: www.sunwindexpress83.se

Tuolla nimellä noita on kai Ruotsissa myyty, mutta näköjään ainakin yksi on päätynyt Suomeenkin, jos teillä tuollainen on. Tervetuloa foorumille kuitenkin, oli merkki mikä tahansa!

Re: Uutta vihiä muoteista

by Tero » Wed Mar 29, 2017 20:09 pm

Ilona wrote:Selvittelin ihan vaan uteliaisuudesta Ilonan omistushistoriaa ja sillä retkellä sain yhteyden Ilonan ekaan omistajaan (itse olen kolmas). Hän kertoi nähneensä Ruotsissa joskus -85 jälkeen rakennetun FE:n. Hän oli ymmärtänyt, että se oli myös tehty Ruotsissa, joten jos juttu pitää paikkansa saattavat muotit olla naapurin hallussa.

Mukavaa talventuiverrusta vaan kaikille Feneilijöille. Ei tässä ole oikeestaan kuin kaksi kuukautta kun saa taas kölin kastella. :P
Moro! Nostetaan todella vanhaa topiccia kun en parempaakaan kysymysalustaa kysymykselleni löytänyt nopealla selauksella :) Elikkäs minulle jäi isältäni perintönä fe83, joka on ollut meillä vuodesta 1989. Kysymys siis kuuluu, että mikä on virallinen kasikolmosten valmistusmäärä? Kyseisen veneen vuosimalli on 1985 ja vesillelasku 1986, valmistenumero 223 ja alkuperäisessä isopurjeessa punainen s, jonka alla sininen x kirjain kyljellään. Perimähuhun mukaan muistelen, että veneitä olisi virallisesti tehty alle 223? Ja purjeen s/x merkintä olisi viitannut siihen että venettä olisi ollut tarkoitus viedä Ruotsiin sunwind äxän, tai expressin nimellä? T. Tero Hakkarainen Kuopio
s/y Merilla

Uutta vihiä muoteista

by Ilona » Thu Jan 09, 2003 22:26 pm

Selvittelin ihan vaan uteliaisuudesta Ilonan omistushistoriaa ja sillä retkellä sain yhteyden Ilonan ekaan omistajaan (itse olen kolmas). Hän kertoi nähneensä Ruotsissa joskus -85 jälkeen rakennetun FE:n. Hän oli ymmärtänyt, että se oli myös tehty Ruotsissa, joten jos juttu pitää paikkansa saattavat muotit olla naapurin hallussa.

Mukavaa talventuiverrusta vaan kaikille Feneilijöille. Ei tässä ole oikeestaan kuin kaksi kuukautta kun saa taas kölin kastella. :P

by harald » Wed Nov 06, 2002 10:14 am

Hei kiitos Ilona,

tuosta tipistä saattaa joillekin tulla oikeesti hyötyä vielä. Ainakin jos katsoo meidän
kvasi-tieteellistä tutkimusta peräsimen "täplästä"...

Muotit

by ilona » Wed Nov 06, 2002 09:16 am

Tervehdys Feneilijät!

Närpiössä tai jossain siellä päin on kaveri nimeltä Rainer Svenfeld. Hän löysi ainakin peräsimen muotit muutama vuori sitten. Yhteystietoja en ole säilyttänyt, mutta muistaisin, että Närpiön kunnan puhelinvaihteen hoitaja tiesi kaverin ja antoi puhelinnumeron.

by harald » Fri Oct 25, 2002 12:05 pm

Tällaisen huhun minäkin olen kuullut tai muistan muistaneeni...
Harmi jos noin on käynyt, vene on suht sopiva pienelle perheelle
ja ennenkaikkea edullinen.

Taitaa vain olla niin että jos alettaisiin rakentamaan uusia hinta nousisi
kolminkertaiseksi (50 000 €?).

Muotit

by juhpoh » Fri Oct 25, 2002 11:59 am

no varmaa tietoahan asiasta minulla ei ole, mutta olen kuullut, että muotit todellakin paloivat. (Tää voi olla todellakin villi/ilkeämielinen huhu, en ota vastuuta tiedon paikkaansapitävyydestä).
Kyseessä oli ehkä tulitikkutehtävän "Kuinka polttaa veneveistämö ja nostaa vakuutuskorvaus vain yhtä tikkua siirtämällä" ratkaisuyritys :wink:

by harald » Mon Oct 21, 2002 11:35 am

No, lähetin sitten e-mailin Eivindille eikä hänkään tiennyt missä
muotit ovat tänä päivänä.

Muotit missä?

by harald » Tue Sep 24, 2002 14:14 pm

Heitetään tähän avauksena,

tietääkö kukaan missä FE'n muotit ovat tänä päivänä? Toivottavasti ne
eivät ole tuhoutuneet missään palossa tjms..

Top