Tapani-myrskyn jäljet

Post a reply


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Smilies
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: =D> #-o =P~ :^o [-X [-o<
View more smilies

BBCode is ON
[img] is ON
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

Expand view Topic review: Tapani-myrskyn jäljet

Talvimyrskyjä riittää tänä talvena.

by FE-Sillanpää » Wed Jan 04, 2012 07:52 am

Tuuli sen kun jatkuu. Tuntuu, että olisi pitänyt jättää paatti joko peittämättä tai kokonaan veteen. Purjehduskelit ovat taas jatkuneet tänne tammikuulle ja telakoinnista on se harmi että täytyy käydä jatkuvasti uutta pressua tarkkailemassa ja helmojen repeämisiä kauhistelemassa. Pari paikkaa on jo täytynyt laittaa, kun alumiinipukin törröttävät vinotuet ovat turhan pitkät.

by Artsi » Wed Dec 28, 2011 00:21 am

Tulin juuri Rukalta joulun vietosta ja ajoin telakan kautta. Järkyttävä näky: pressujen tukikaarista puolet poikki ja toinen pressuista täysin riekaleina. Tuulta vieläkin 10-15m/s puuskissa. En kiivennyt veneeseen katsomaan mahdollisia muita tuhoja, mutta huomiseksi on kovasti hommia tiedossa :x ! No, eivätpä mene lomapäivät "hukkaan" :cry:

EDIT:"Repikää" tästä huumoria!
http://www.fe83.org/gallery/view_photo. ... ntuhot2011

by wiljo » Tue Dec 27, 2011 07:48 am

Suomenojalla pressuja oli irronnut. Myöskin ainakin yksi moottorivene oli nurin.

Tapani-myrskyn jäljet

by harald » Mon Dec 26, 2011 21:58 pm

Inffari 29 Fanni kaatui vattuniemenrannassa. Ilmeisesti pukin putket taipuivat.

Jätkäsaaren kuplahalli lensi kolme-metrisen aidan yli ja päätyi noin 150 metriä kauempana olevan jättimäisen valotolpan ympärille. Jätkäsaarella on valaisimia ja johtoja pitkin kenttää.

Koivusaaressa on kaatunut ainakin viisi puuta, mutta mitään suoranaista vahinkoa näistä en huomannut. Villen vene on hävinnyt, mutta arvaan että tämä tapahtui ennen myrskyä sillä katos on asetettu nätisti pukin päälle.

Top