Kaikuluotaimen kiinnitys

Post a reply


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Smilies
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: =D> #-o =P~ :^o [-X [-o<
View more smilies

BBCode is ON
[img] is ON
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

Expand view Topic review: Kaikuluotaimen kiinnitys

Re: Kaikuluotaimen kiinnitys

by Cage » Sun Jan 28, 2024 11:59 am

Meillä on sisäpuolella juuri samanlainen putkenpätkä, jossa Nexuksen anturi. Muistelisin että vedin sen ihan vaan liimaavalla sikalla ja ns. riittävästi.

Re: Kaikuluotaimen kiinnitys

by mason » Sat Jan 27, 2024 22:47 pm

Ensi kesänä menee kaiku vaihtoon ja vanha kaiku oli asennettu rungon sisäpuolelle viemäriputkeen joka oli liimattu runkoon.
Uusi anturi ei mahdu vanhaan viemäriputkeen. Olen miettinyt asentavani uuden isomman viemäriputken johon kiinnittää kaiku.
Mietityttää vain millä liimata uusi viemäriputki kun pp:tä?

Mitä tapoja muut ovat suosineet läpi vai sisäpuolelle?
Jos sisäpuolelle niin miten?

Kakuluotaimen anturin kiinnitys

by jukka » Tue Jul 27, 2004 12:59 pm

Emiliassa kaiun anturi on paapuurin puolella vaatekomeron edessä.
Anturin teline on roiskien rapattu epoksikitin näköisellä ja oloisella töhnällä kiinni. Väliaineena on käytetty hajutonta apteekista saataavaa risiiniöljyä, pieni ongelma on että ajan kuluessa öljyä vuotaa muutama millilitra pilssiin.

by Petri » Mon Jul 26, 2004 19:45 pm

Sen kaiun anturin saa irroitettua sisäpuolelta helposti kun avaa siinä keulapunkan edessä olevan kolmioluukun lattiassa.
Toinen anturi on loki (meillä oli oikeanpuoleinen perästä katsottuna) ja toinen kaiku. Varmuuden vuoksi tulppa esille (sellainen musta muovinen sylinteri, jossa on metallinen "kahva") ja kaikua irroittamaan.

Kaikuluotaimen kiinnitys

by ollik » Sat Jul 24, 2004 13:36 pm

Huomasinpa, ettei kaiku toimi. Pikaisen tarkastelun ja muutaman turhan sukelluksen jälkeen havaitsin, että anturi oli "liimattuna" rungon sisäpuolelle, mutta sittemmin irronnut. Kaiun anturia ei siis ole viety rungon läpi :?
Kysymys: Millä tökötillä kaiku on liimattu runkoon?

Ystävällisesti Ollik

Top