FE-logo
Viitat         
Forum
Kuvia
Docs
FAQ
Linkkejä
Press
Yhteys
Kilpailut
Sisäiset
RSS
Laituri
Wiki

Svenska


Miten tehdä materiaalia fe83.org sivuille

Tyylistä

Jos haluatte kirjoittaa juttuja niin toivoisin että kirjoittaisitte tällä tavalla:

  • Pääotsikko on H3-tagilla
  • Alaotsikot H4-tagilla
Käyttäkää ainostaan puhdasta <p>-tagia paragrapheille ja olkaa hyvät ja sulkekaa paragraphi toisella </p>-tagilla. Se on siinä, sivuston rakenne tekee sitten kaiken muun. Lähettäkää jutut s-postilla harald(A)fe83.org osoitteeseen niin julkaisen sen.

Ellette jaksa/viitsi niin kirjoittakaa sitten juttunne vaikka s-postiin suoraan plain-tekstinä niin minä lisään tarvittavat tagit.

Tunnarit

Valitettavasti koska palvelin on toisen kerhon omistama jne niin en voi antaa teille sellaisia käyttäjätunnuksia millä voisitte itse päivittää sivujanne.

"Veneet" sivut

Silloin kun "jäsen" on ilmoittanut hyväksymisensä olen tehnyt veneelle oman sivun tuonne "Veneet" ruutuun (tuo ruutu kasvaa sitä vauhtia tällä hetkellä että siinä saatta tulla muutoksia). Siinä allaolevat sivut ovat teidän, eivät minun. Minä vain ylläpidän niitä omien toivomuksienne mukaan. Teknisistä rajoituksista (minusta) johtuen siinä ei kovin monimutkaista sivua voi pitää, mutta jos esim lähetätte minulle html-koodia millä tavalla haluatte sen niin voin päivittää sitäkin kautta.

Changed 03/26/20, harald
[Sivun alkuun Aloitussivulle Forum Ylös yksi pykälä]